Sfaturi pentru freelanceri

Tuesday, May 6, 2008 19:09

Cateva sfaturi scurte ce va pot plasa printre cei mai cautati oameni din domeniu.

1. Este obligatoriu sa detineti un portofoliu in care sa aveti incluse cele mai reusite lucrari realizate precum si mentionarea celor mai importanti clienti pentru care ati lucrat.

2. Creati diverse resurse gratuite pe care sa le oferiti pe site-ul vostru spre download. Un set de icoane, o tema wordpress, un script php sau chiar un template de site oferite gratis sub o licenta gen Creative Commons care sa va asigure recunosterea oficiala ca autor ale respectivelor resurse.

[ad#web-banner-intern]
3. Sa fiti de incredere fata de client – realizati exact ceea ce ati promis initial, fara interpretari ascunse ale intelegerilor initiale.
4. Serviciile de calitate sunt cea mai valoroasa carte de vizita pe care o detineti. Ceea ce prezentati pe piata este exact promovarea voastra catre potentialii clienti.
5. Terminati lucrarile la timp. Daca ati stabilit un termen de livrare a lucrarii trebuie neaparat ca acesta sa fie respectat. Nici livrarea prea devreme a lucrarii nu este cea mai indicata deoarece atunci in ochii clientului scade importanta efortului depus pentru finalizarea lucrarii.

Bafta la proiecte!
[ad#web-banner-intern]

Spune-ti parerea: