Programe de vazut filme

Thursday, April 9, 2009 6:30


De multe ori suntem nevoiţi să instalăm “n” codec-uri, să facem o mulţime de setări sau să descărcăm x mega de fişiere necesare reproducerii unor filme pe calculatorul propriu.
Pentru a veni în ajutorul celor care au probleme în vizualizarea unor fişiere video vă propunem prezentarea unuia dintre cele mai complete programe de văzut filme.

[ad#web-banner-intern]
VLC – Este considerat cel mai important program de văzut filme deoarece nu mai este necesară instalarea de codecuri sau de alte fişiere speciale.
VLC redă marea majoritate a formatelor video existente la ora actuală pe piaţă, oferă posibilitatea de vizualizare a fişierelor incomplete ceea ce este un mare avantaj atunci când copiem anumite clipuri de pe internet şi nu vrem să descărcăm câteva sute de mega doar pentru a vedea rezoluţia sau calitatea filmului.
Interfaţa este simplă şi intuitivă iar setările acoperă toată gama de necesităţi alte unui utilizator cu experienţă peste medie.

Programul redă formatul DVD şi deasemenea permite includerea subtitrărilor indiferent de extensia lor (.sub, .srt, .txt etc).
Programul de vazut filme VLC poate fi descărcat de pe site-ul oficial VLC

Spune-ti parerea: