Origami – modele, scheme si diagrame

Thursday, January 21, 2010 11:41


Originar din Japonia însa având şi o versiune în englezâ astăzi vă prezentam site-ul Origami Club ce vă pune la dispoziţie o multitudine de schiţe şi diagrame pentru realizarea de origami, renumita artă a îndoirii hârtiei.

[ad#web-banner-intern]
Site-ul este împărţit in trei categorii: origami usoare, origami tradiţionale si origami distractive, toate acestea nefiind dedicate doar copiilor asa cum ar putea părea la prima vedere ci tuturor pasionaţilor de origami.

Fiecare categorie contine diverse subcategorii printre care amintim: animale, fructe, haine, flori, Craciun, Halloween, Sfantul Valentin si multe altele.

Fiecare origami are atasat atat un clip video cu demonstraţia realizării practice a modelului cât şi o diagramă cu posibilitatea de a o lista la imprimantă pe hârtie A4 sau B5.

Această resursă de schiţe si diagrame origami nu reprezintă doar un ajutor pentru distracţie ci este în acelaşi timp şi un instrument didactic ce poate fi folosit in grădiniţe şi scoli pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor.

Pentru a accesa site-ul si pentru a beneficia de imensa colectie de modele origami nu trebuie decat sa urmati link-ul de mai jos:
[ad#links-post]
Origami Club

Spune-ti parerea: