Lupta piraţilor continuă

Saturday, May 16, 2009 15:23

Lupta piraţilor continuă

După ce au fost declaraţi vinovaţi de justiţie cu privire la încălcarea drepturilor de autor pentru materialele difuzate pe internet, echipa “The Pirate Bay” reacţionează într-un mod cât se poate de ingenios.

[ad#web-banner-intern]
Fondatorul The Pirate Bay a pus la punct un nou tip de atac asupra celor ce au reprezentat în instanţă marile case de producţie, botezându-l DDo$.
Având la bază modelul DDoS(Distributed Denial-of-Service echipa The Pirate Bay invita pe toţi cei care vor să participe la această acţiune să doneze o coroană suedeză (cca 0,4 RON a.k.a 4.000 de lei vechi) cabinetului de avocatură ce a reprezentat casele de producţie.
Chiar dacă la prima vedere pare ilogică această acţiune ea are drept scop creşterea taxelor bancare pentru cabinetul de avocatură deoarece odată cu numărul de tranzacţii efectuate creşte şi valoarea taxei percepute de către bancă.
Pe lângă asta toate micro-donaţiile primite vor trebui trecute în contabilitatea cabinetului de avocatură ceea ce va duce automat la cheltuieli suplimetare cu personalul.
Aşadar războiul piraţilor cu marile case de producţie si cu avocaţii acestora continuă atât în instanţă unde au făcut deja apel la sentinţa de un an de închisoare pentru cei 4 fondatori şi daune de 2,7 milioane de dolari cât şi pe internet, terenul de joacă al piraţilor.
Site-ul special înfiinţat pentru această acţiune poate fi accesat la adresa: internetavgift.se

Spune-ti parerea: