DOCX in DOC: convertire docx in doc

Saturday, March 13, 2010 11:01


Nu de puţine ori ne-am lovit de problema noului format de fişier .docx al celor de la Microsoft în condiţiile in care mulţi dintre noi încă folosim Microsoft Office 2003 sau chiar Open Office care stiu sa deschidă doar formatul .doc.
Vă prezint astăzi o soluţie simplă de convertire a fişierelor DOCX în fişiere DOC această soluţie fiind disponibilă on-line, gratis şi fără a necesita înregistrarea folosind adresă de email.

[ad#web-banner-intern]
Acest sistem de convertire on line din DOCX în DOC funcţioneaza foarte simplu fiind suficient să selectăm fişierul .docx existent pe calculatorul noastru apoi facem click pe butonul “Convert” urmând ca în cateva secunde (în funcţie de mărimea fişierului şi de viteza conexiunii la internet de care dispunem) să ne fie oferit un link de unde putem descărca fişierul convertit in format .doc.

Odată descărcat pe calculatorul personal fişierul .doc poate fi deschis cu versiunile Office anterioare 2007 precum şi cu Open Office.
[ad#links-post]
Pentru a accesa acest utilitar de convertire a fişierelor DOCX în DOC nu trebuie decât sa intraţi pe site-ul celor de la Investintech

Spune-ti parerea: