Creare / Generare banner online

Friday, July 24, 2009 19:36


Nu de puţine ori suntem în situaţia de a avea nevoie de un banner simplu şi eficient însă pentru asta e nevoie de programe de grafică specializate precum (Photoshop sau GIMP) şi de multă răbdare.

[ad#web-banner-intern]
Acum există o soluţie mult mai la îndemână pentru crearea şi generarea de bannere pentru site-ul sau blogul vostru fără a mai fi necesare cunoştinţe avansate de grafică sau programe de editare foto.
Cu Online Banner Generator vă puteţi crea în doar câteva clipe bannere de efect folosind editorul intuitiv pus la dispoziţie fără a fi necesară înregistrarea pe site.

Nu trebuie decât să alegeţi unul dintre multele template-uri puse la dispoziţie lângă care să introduceţi textul dorit precum şi alte câteva elemente grafice si bannerul vostru este gata.

Creaţia astfel realizată este disponibilă pentru download în format .jpg sau chiar .png putând fi folosită imediat în paginile site-ului sau blogului vostru.
[ad#links-post]
Pentru realizarea de bannere online nu trebuie decât să accesaţi acest serviciu la adresa: http://onlinebannergenerator.com/

Spune-ti parerea: