Bani din messenger – Status Pimp

Wednesday, May 13, 2009 21:24


După multele proiecte internaţionale prezentate pe acest blog a venit vremea sa prezentăm şi un proiect românesc ce pare a aduce o idee noua pe piaţa de publicitate online.

[ad#web-banner-intern]
Este vorba despre priectul Status Pimp ce are drept scop implementarea unui sistem de publicare a reclamelor în status-ul de messenger al celor înregistraţi în această reţea de advertising.
Având în vedere expansiunea pe care a avut-o serviciul de mesagerie instant de la Yahoo era şi timpul ca unii să încerce să profite de lungile liste de id-uri pe care le au drept parteneri de conversaţie virtuală.
Aşa cum se prezintă şi pe pagina oficială a proiectului, click-ul poate valora pâna la 7 eurocenţi în funcţie de campania derulată.
Ideea este bună şi cu siguranţă va prinde la generaţia “Ymess” însă succesul ei va depinde în mare măsură de atragerea unor reclame cât mai bine targetate pe publicul ţintă care în cazul de faţă are o vârsta foarte fragedă.
Proiectul Status Pimp se află în versiune beta şi nu sunt disponibile decât 1000 de conturi de “publisher” din care vreo 50 s-au ocupat deja până la ora la care scriu acest articol.
Înregistraţi-vă la Status Pimp pentru a începe să câştigaţi bani cu Yahoo Messenger.

Spune-ti parerea: