500 de teme WordPress pentru blogul tau

Wednesday, May 14, 2008 12:42

Se stie dintotdeauna ca prima impresie conteaza, iar prima impresie pe care o lasa un site unui vizitator nou este in mare parte influentata de catre designul acestuia.
Acelasi lucru este valabil si pentru bloguri, de cele mai multe ori un blog cu o tema default sau una ce este folosita de un numar mare de bloguri poate aduce deservicii proprietarului.
Teme WordPress

[ad#web-banner-intern]
Daca vreti sa iesiti in evidenta cu blogul vostru folosind o tema cat mai speciala si de mare impact vizual puteti sa va alegeti din cele aproape 500 de teme propuse de catre site-ul Web2Feel.com
PE acest site se gasesc toate tipurile de teme wordpress, de la mult cautatele modele in 3 coloane pana la temele optimizate pentru o excelenta monetizare prin AdSense si alte servicii de advertising sau chiar teme wordpress profesionale ce au fost donate gratuit comunitatii.
[ad#web-banner-intern]
Daca sunteti creator de teme aveti posibilitatea de a uploada creatiile voastre optand pentru a le oferi gratuit sau pentru a le vined contra unei sume de voi decisa.

Asadar un site excelent pentru cei care doresc sa-si modifice aspectul blogului, tintind catre un impact vizual de mare efect asupra vizitatorilor.

Pentru testarea si alegerea unei teme potrivite pentru blogul vostru va recomand o vizita pe site-ul: Web2Feel.com

Spune-ti parerea: